April 17, 2015

perkenalan yang berhabuk

Assalamualaikum dunia.
ALLAHU.
Betapa bersarang dan berlumut blog kecintaanku suatu ketika dulu.Maaf.hidup ini perjalanannya pantas.segalanya tak dapat dikejar kerana busy dgn urusan seharian.

Apa khabar yang membaca?
Jika sudi.sebenarnya..minat aku adalah menulis tapi entah kenapa duduk bertapa lama tidak berusik blog aku ni.sedih nak padam.usahkan blog diari sendiri pun tak pernah buat sejak bekerja.

Alhamdulillah.kehidupan dan cabaran dilalui setiap hari semakin seronok dan survival.dulu single kemudian berkahwin dan nah..pinjaman anak kurnia Yang Esa lengkapi hari.

Adam.
Nama si comel.
Gembira.geram.nakpetir.melting.semuanya ada sejak bergelar ibu.Adam sudah menginjak 10 bulan.setiap hari adalah pembelajaran baru untuk aku.juga buat Adam.

Sekarang..aku dalam proses untuk menyiapkan sebuah journal untuk anak aku..sebagai tanda kenangan..hadiah untuk dia bila dewasa kelak.insyaAllah.dalam journal tu aku expresikan segalanya..tentang banyaknya kasih dan cinta yang aku semai dgn babahnya pada Adam.

Kerna apa.
Kerna aku berharap suatu masa dan ketikanya Adam mengerti betapa ibu bapanya adalah yg plg cool dlm dunia..and he proud to have us.moga dgn melimpahnya rasa syukur dan cinta dlm journal no mampu berikan dia inspirasi untuk survive di hari mendatang.

Stay tuned!

No comments:

Post a Comment